Με μεγάλη χαρά σε καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Φοιτητών του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Μια ιστοσελίδα που κυριαρχικό σκοπό έχει να αποτελέσει πηγή πληροφόρησης τόσο για τη λειτουργία και δράση του Συλλόγου όσο και για το προπτυχιακό πρόγραμμα της Δημόσιας Διοίκησης αλλά και μέσο προώθησης των σκοπών του Συλλόγου μας.

Είτε είσαι νέος φοιτητής είτε μέλος ή όχι του Συλλόγου είτε απλώς ενδιαφέρεσαι να ξεκινήσεις σπουδές στο πρόγραμμα, στη σελίδα μας θα βρεις πλήθος πληροφοριών, όπως:

Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείς, επίσης, να ενώσεις τη φωνή σου με τη δική μας και να εγγραφείς ως μέλος στον Σύλλογό μας, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία.

Μπορείς, τέλος, να επικοινωνήσεις άμεσα μαζί μας, να υποβάλεις μια ιδέα ή κάποιο πρόβλημα που πιθανόν συνάντησες κατά την περιήγησή σου, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας ή στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Στόχος μας οι φοιτήτριες και οι φοιτητές της ΔΗΔ να δημιουργήσουν μια μεγάλη και ενωμένη κοινότητα, όσα χιλιόμετρα και αν μας χωρίζουν.

Και πριν σου ευχηθούμε καλή περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, ξεχωριστή μνεία και θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στον συμφοιτητή μας Ιωάννη Φύτρο, χωρίς την αφιλοκερδή, ακούραστη και εξαιρετική δουλειά του οποίου, αυτή η σελίδα ίσως δεν ήταν δυνατή.

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ

Η Πρόεδρος του Συλλόγου

Φωτεινή Βήττου