Για να εγγραφείς στο μητρώο μελών του Συλλόγου Φοιτητών του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του ΕΑΠ και να αποκτήσεις την ιδιότητα του μέλους, χρειάζεται:

  •  να είσαι ενεργή/ός φοιτήτρια/τής του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του ΕΑΠ
  •  να έχεις διαβάσει και αποδεχτεί ανεπιφύλακτα το καταστατικό του Συλλόγου και όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό
  •  να έχεις διαβάσει και αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του ιστοτόπου, καθώς η εγγραφή σου στο Σύλλογο συνεπάγεται και τη δημιουργία προσωπικού λογαριασμού σου στον ιστότοπο.
  •  να καταβάλλεις το εφάπαξ ποσό της εγγραφής καθώς και την ετήσια συνδρομή στο Σύλλογο

 

logo

Η Συνδρομή στον Σύλλογο Φοιτητών ΔΗΔ-ΕΑΠ, βάσει του καταστατικού του, συνίσταται στο Κόστος Εγγραφής που ανέρχεται στα 5€ και πληρώνεται μία φορά και στην Ετήσια Συνδρομή που ανέρχεται στα 10€.

Πατώντας "Εγγραφή" θα κληθείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής στο Σύλλογο που αφορά αφενός στη δημιουργία λογαριασμού σας στο site του Συλλόγου και αφετέρου στην απόκτηση της ιδιότητας του μέλους στο Σύλλογο.

Μπορείτε να να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της Συνδρομής σας είτε μέσω Paypal είτε μέσω κατάθεσης σε κάποιον εκ των λογαριασμών του Συλλόγου (Viva Wallet ή Τράπεζα Πειραιώς).

Κόστος Εγγραφής: 5,00€
Διάρκεια: 1 έτος
Συνδρομή: 10,00€