Με την υπ’ αρ. 35/20 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών ιδρύθηκε ο Σύλλογος Φοιτητών του τμήματος της Δημόσιας Διοίκησης του ΕΑΠ, ενώ με τις από 11&12/1/21 αρχαιρεσίες εκλέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣυλλόγουΑμέσωςξεκίνησε δράσεις και ενέργειες για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε ως φοιτητές της ΔΗΔ καθώς και πρωτοβουλίες για τη βελτίωση του προγράμματος και του πλαισίου σπουδών μας.


Όλες και όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει ισχυρή εκπροσώπησή μας, ώστε να ακουστούν τα αιτήματα και οι προβληματισμοί μας. Ένας ισχυρός σύλλογος είναι σε θέση να αγωνιστεί αποφασιστικά για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, τη βελτίωση των συνθηκών των σπουδών μας, την καταξίωση του προγράμματος.

Και ισχυρό καθιστούν τον Σύλλογο τα μέλη του.

Καλούμε τις φοιτήτριες και τους φοιτητές της ΔΗΔ-ΕΑΠ να εγγραφούν και να γίνουν ενεργά μέλη του Συλλόγου, ώστε να ενώσουμε τη φωνή μας με όσους περισσότερους από εσάς και να γίνουμε ένας ισχυρός και ευρέως αντιπροσωπευτικός Σύλλογος.

Για την εγγραφή σας στον Σύλλογο Φοιτητών ΔΗΔ-ΕΑΠ, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση: https://syllogosdhdeap.gr/gine-melos.
Πατώντας "Εγγραφή" θα κληθείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής στον Σύλλογο που αφορά αφενός στη δημιουργία λογαριασμού σας στο site του Συλλόγου και αφετέρου στην απόκτηση της ιδιότητας του μέλους στο Σύλλογο. Κατά την εγγραφή σας, θα πρέπει να ανεβάσετε φωτογραφία της ακαδημαϊκής σας ταυτότητας (μπρος-πίσω σε ένα αρχείο) ή βεβαίωση σπουδών.

Η Συνδρομή στο Σύλλογο Φοιτητών ΔΗΔ-ΕΑΠ, βάσει του καταστατικού του, συνίσταται στο Κόστος Εγγραφής που ανέρχεται στα 10€ και πληρώνεται μία φορά και στην Ετήσια Συνδρομή που ανέρχεται στα 15€.
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της Συνδρομής σας είτε μέσω Paypalείτε μέσω κατάθεσης στο λογαριασμό του Συλλόγου (Viva Payments), σύμφωνα με τις οδηγίες που θα εμφανιστούν στην οθόνη σας και θα σας σταλούν με email.
Σε περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση, ως αιτιολογία κατάθεσης βάζετε το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό μητρώου σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον καταθέτη (επιλογή ours/δικά μου κατά τη μεταφορά). Αν η τράπεζά σας δεν επιτρέπει αυτή την επιλογή, τότε θα πρέπει να καταθέσετε επιπλέον 1€ (δηλαδή, τα έξοδα του Συλλόγου, σύνολο 26€).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Επιπλέον πληροφορίες για τους σκοπούς του Συλλόγου, την εγγραφή, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των μελών θα βρείτε στο καταστατικό του Συλλόγου.

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ!