Ήρθε η ώρα να ξεσκονίσουμε τις γνώσεις μας στα μαθηματικά! Μετά από την προσωπική εμπειρία μας, αλλά και όσα μας μεταφέρουν τα μέλη μας, διαπιστώνουμε την ανάγκη να θυμηθούμε βασικές έννοιες των μαθηματικών, οι οποίες είναι απαραίτητες για την καλύτερη κατανόηση οικονομικών θεματικών ενοτήτων. Γι’ αυτό τον λόγο, την Κυριακή, 11 Απριλίου στις 11:00π.μ. και την επόμενη Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 στις 4:00μ.μ. ο Σύλλογος διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα με θέμα:

 

«Εισαγωγικά Μαθηματικά για τη Φοίτηση στο ΕΑΠ»

 

Εξισώσεις, κλάσματα, δυνάμεις και ό,τι μας δυσκολεύει μετά από την απουσία ετών από τα σχολικά θρανία!

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι επιθυμούν εκ των εγγεγραμμένων μελών του Συλλόγου αλλά και όσοι ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στον Σύλλογο μέχρι την Παρασκευή, 9 Απριλίου.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι συναντήσεις είναι τρίωρης διάρκειας η κάθε μία και με διαφορετική θεματολογία για να καλυφθεί μεγαλύτερο εύρος της.

Για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τη φόρμα που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/nYjix79y2EBo8SkN9

 

Λεπτομερείς οδηγίες για την πρόσβασή σας στη διαδικτυακή ημερίδα θα σας σταλούν στα ακαδημαϊκά σας e-mail το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 09/04.

Περισσότερες πληροφορίες και τρόπους επικοινωνίας με τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και για τις δράσεις μας θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://syllogosdhdeap.gr