Αγαπητές συμφοιτήτριες,

Αγαπητοί συμφοιτητές,

Ο Σύλλογος Φοιτητών της ΔΗΔ αφουγκράζεται τις ανάγκες των φοιτητών και φοιτητριών της ΔΗΔ και τις δυσκολίες της θεματικής ενότητας ΔΗΔ62 και διοργανώνει διαδικτυακό, επαναληπτικό μάθημα επί των κυριότερων σημείων της ύλης, με δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων-διευκρινίσεων από τους συμμετέχοντες, σε μια προσπάθεια ενεργής στήριξης των μελών του εν όψει εξετάσεων.

Το μάθημα θα διεξαχθεί την Κυριακή, 13/6/21 και ώρες 10:00-14:00 μέσω Webex.

και αφορά κυρίως τους/τις φοιτητές/φοιτήτριες του 6ου εξαμήνου, χωρίς να αποκλείονται φοιτητές/τριες άλλων εξαμήνων.

Στο μάθημα μπορούν να πάρουν μέρος τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου και όσοι/όσες φοιτητές/τριες ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέχρι την Παρασκευή, 11/6/21.

Αναλυτικές οδηγίες για τη συμμετοχή σας καθώς και ο σύνδεσμος του Webex, θα σταλούν στα email σας, την Παρασκευή, 11/6 το βράδυ.

Παρακαλούμε για να υποβάλετε τη δήλωση συμμετοχής σας στο μάθημα ακολουθείστε τον σύνδεσμο (προσβάσιμο σε όσους έχουν ενεργό λογ/σμό): https://syllogosdhdeap.gr/imerides/imerida-did62/sign-up

Σημείωση σε περίπτωση της εγγραφής ή ανανέωσης:

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή της σε λίγα λεπτά εδώ. Παρακαλούμε, για την άμεση ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, να επιλέγετε ως τρόπο εξόφλησης της εγγραφής ή/και συνδρομής το Paypal. Αν επιθυμείτε να καταθέσετε τα χρήματα, τότε παρακαλούμε να στέλνετε άμεσα το καταθετήριο με ένα mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Σε κάθε περίπτωση να φροντίζετε για την ορθή και πλήρη συμπλήρωση των στοιχείων σας κατά την εγγραφή σας, προκειμένου να διευκολύνετε την άμεση ολοκλήρωσή της.