Άλλη μια επιτυχημένη δράση του Συλλόγου ολοκληρώθηκε την Τρίτη 4 Μαΐου με το δεύτερο και τελευταίο μέρος του διαδικτυακού σεμιναρίου με θέμα:

"Εισαγωγικά Μαθηματικά για τη Φοίτηση στο ΕΑΠ"

Στο σεμινάριο αναλύθηκαν, από τη μαθηματικό Μαρία Ράπτη, θεμελιώδεις έννοιες των  μαθηματικών, που θα μας φανούν χρήσιμες για τις σπουδές μας στο ΕΑΠ, παρέχοντας τις απαραίτητες βάσεις και προσφέροντας μας πλεόνασμα χρόνου, ώστε να επικεντρωθούμε στη μελέτη της ύλη του ΕΑΠ. Πραγματοποιήθηκαν δύο τρίωρες συναντήσεις κατά τη διάρκεια των οποίων η κυρία Ράπτη εξήγησε ό,τι μας δυσκόλευε μέχρι τώρα, έδωσε παραδείγματα και ασκήσεις σε έννοιες απαραίτητες για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των θεματικών ενοτήτων των σπουδών μας.

Συμμετείχαν συμφοιτητές μας από κάθε εξάμηνο, οι οποίοι βρήκαν την ημερίδα εξαιρετικά χρήσιμη, γεγονότα που μας χαροποίησαν και ενίσχυσαν την πεποίθησή μας ότι η συγκεκριμένη δράση πρέπει να επαναλαμβάνεται σε εξαμηνιαία βάση.

Το σεμινάριο συντόνισαν εκ μέρους του Συλλόγου η Μάνια Γκόβελα και η Αλεξία Μπουκουβάλα.

Και αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο αποτελεί μέρος της γενικότερης προσπάθειας του συλλόγου να προσφέρει δράσεις προστιθέμενης αξίας στα μέλη του, τα οποία ευχαριστεί θερμά για την αποδοχή και υποστήριξη.

Γίνετε κι εσείς μέλη!

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, ενισχύουμε τη θέση μας, επωφελούμαστε από τις δράσεις!

Όλοι Μαζί Είμαστε Δυνατοί!

Για περισσότερες πληροφορίες: https://syllogosdhdeap.gr/gine-melos