Εφορευτική Επιτροπή Συλλόγου Φοιτητών ΔΗΔ
(όπως ορίστηκε στη Γενική Συνέλευση της 21-10-2022)

Ανακοινώνεται ότι έχουν προσκληθεί οι υποψήφιοι για τις εκλογές ΔΣ και Ελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου για να παρουσιαστούν και να μιλήσουν στο εκλογικό σώμα. Η παρουσίαση θα γίνει διαδικτυακά, μέσω της αίθουσας τηλεδιασκέψεων του ιστότοπου του Συλλόγου που μπορείτε ήδη να δείτε στην αρχική σελίδα του αφότου συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που έχετε ως μέλη.

 

Αυτό το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο αποκλειστικά και μόνο στα ενεργά μέλη του Συλλόγου Φοιτητών ΔΗΔ-ΕΑΠ που έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή στο κάτωθι συνδρομητικό πλάνο:

logo

Η Συνδρομή στον Σύλλογο Φοιτητών ΔΗΔ-ΕΑΠ, βάσει του καταστατικού του, συνίσταται στο Κόστος Εγγραφής που ανέρχεται στα 5€ και πληρώνεται μία φορά και στην Ετήσια Συνδρομή που ανέρχεται στα 10€.

Πατώντας "Εγγραφή" θα κληθείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής στο Σύλλογο που αφορά αφενός στη δημιουργία λογαριασμού σας στο site του Συλλόγου και αφετέρου στην απόκτηση της ιδιότητας του μέλους στο Σύλλογο.

Μπορείτε να να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της Συνδρομής σας είτε μέσω Paypal είτε μέσω κατάθεσης σε κάποιον εκ των λογαριασμών του Συλλόγου (Viva Wallet ή Τράπεζα Πειραιώς).

Κόστος Εγγραφής: 5,00€
Διάρκεια: 1 έτος
Συνδρομή: 10,00€

Αν έχετε ήδη εγγραφεί, παρακαλούμε συνδεθείτε.