Αγαπητές συμφοιτήτριες, Αγαπητοί συμφοιτητές,

Το νέο ακαδημαϊκό εξάμηνο ξεκίνησε και ο Σύλλογος Φοιτητών του προπτυχιακού τμήματος της Δημόσιας Διοίκησης του ΕΑΠ δηλώνει παρών στο καθιερωμένο ραντεβού με τους νέους φοιτητές της ΔΗΔ!!

Συνεπής στις αρχές και τις αξίες της ενημέρωσης και της πληροφόρησης, μα πάνω απ’ όλα της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας, διοργανώνει την 5η Ημερίδα Νέων Φοιτητών, την Κυριακή 12/3/2023 και ώρα 17:00, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Webex.

Σκοπός της ημερίδας είναι να σας ενημερώσει, να σας καθοδηγήσει, δίνοντάς σας τα πρώτα εφόδια για το ταξίδι σας στη ΔΗΔ, μέσα από την  παρουσίαση χρήσιμων πληροφοριών, την ανάλυση πρακτικών ζητημάτων και την επίλυση των αποριών σας.

Σας περιμένουμε να σας δούμε ζωντανά να γνωριστούμε, να συνομιλήσουμε και να λύσουμε όσες περισσότερες απορίες μπορούμε. Σας ευχόμαστε καλή αρχή και ευελπιστούμε ο Σύλλογος να συμβάλει όσο το δυνατόν σε ένα ομαλό και ευχάριστο ξεκίνημα σας!

Ο σύνδεσμος του Webex για τη συμμετοχή σας έχει σταλεί στο ακαδημαϊκό σας e-mail. Σε περίπτωση που δεν το λάβετε, κι εφόσον βεβαιωθείτε ότι δεν βρίσκεται στον φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (Junk Email), παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπεριλαμβάνοντας στο μήνυμα το e-mail σας. 

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου